ΧΥΜΟΣ ΝΟΝΙ - δυνατότητες αυτού του φυτού

ΧΥΜΟΣ ΝΟΝΙ
Ο Δρ. Νέιλ Σόλωμον, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, ειδικός στην διαιτολογία και τη χρήση θεραπευτικών και θρεπτικών ουσιών, επιστημονικός συνεργάτης του CNN, των New York Times και Πρόεδρος διεθνούς κέντρου υγείας και επιστήμης, μελετάει και ερευνά εμπεριστατωμένα τις θεραπευτικές ιδιότητες του Μorinda Citrifolia από το 1997. Μετά από μια ολόκληρη δεκαετία ερευνών δηλώνει πραγματικά εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες αυτού του φυτού.
"Ρώτησα" λέει "περισσότερους από 50 γιατρούς και άλλους ειδικούς σε ζητήματα υγείας και το συμπέρασμα της έρευνας μου αφορά συνολικά πάνω από 10.000 άτομα που έκαναν και κάνουν χρήση του Νόνι. Το 78% από αυτούς δήλωσε ότι τους βοήθησε με διάφορους τρόπους. Σε πόλλες περιπτώσεις μάλιστα βοηθήθηκαν ασθενείς, στους οποίους η παραδοσιακή ιατρική δεν μπόρεσε να προσφέρει καμία αξιόλογη βοήθεια. Από το υπόλοιπο δε 12% που ανέφερε πως δεν διαπίστωσε βελτίωση, ένα μεγάλο ποσοστό παραδέχτηκε είτε ότι είχε πάρει χυμό για μικρό χρονικό διάστημα, είτε ότι έπαιρνε μικρές δόσεις". 

Όπως έχει διαπιστωθεί, στις ασθένειες που έχει ευεργετική επίδραση συμπεριλαμβάνονται:
Καρκίνος: παρατηρήθηκε παρεμπόδιση της ανάπτυξης σε αρχικό στάδιο. Αυτό είναι επόμενο αφού ο χυμός είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.
Ασθένειες της καρδιάς: επενεργεί ευεργετικά στην κυτταρική δομή του κυκλοφορικού συστήματος.
Πεπτικές διαταραχές: το παχύ έντερο έχει ανάγκη την ξερονίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για τον διαχωρισμό των θρεπτικών ουσιών και την απόρριψη των άχρηστων υλικών.
Σακχαρώδης διαβήτης: ο χυμός παρακινεί τον οργανισμό προς την παραγωγή ουσιών που εναντιώνονται στην αυξημένη κυκλοφορία σακχάρου στο αίμα.
Διαταραχές ανοσοποιητικού: με το Νόνι βελτιώνεται ο μεταβολισμός.
Εγκεφαλική θρόμβωση.
Προβλήματα βάρους, δέρματος, μαλλιών.
Υψηλή πίεση.
Μειωμένη ενεργητικότητα του οργανισμού.
Προβλήματα πόνου.
Αντιφλεγμονώδες: επειδή περιέχει σκοπολετίνη μια ουσία με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.
Αϋπνία: συνδιάζεται οφέλιμα με τις ορμόνες μελατονίνη και σεροτονίνη.
Κατάθλιψη: έχει την ικανότητα να ενισχύει τις αντικαταθλιπτικές ορμόνες του οργανισμού.
Εξαρτήσεις: αποδείχθηκε ότι ο χυμός έχει ουσιαστική συμβολή στην καταπολέμηση και τη θεραπεία από εξαρτήσεις όπως η νικοτίνη, η ηρωίνη, η κοκαϊνη, το αλκοόλ κ.λ.π.

Share on Google Plus

About Healthy Coffee gr

    Blogger Comment
    Facebook Comment